Upucan muškaran na Novom Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2013, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucan muškaran na Novom Beogradu

U pucnjavi na Novom Beogradu povređen je 30-ogodišnji muškarac, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Foto: Arhiva

Kako je agenciji Beta rekla portparol te službe Nada Macura, incident se dogodio oko 20 minuta posle ponoći u ulici Džona Kenedija.

 

"Muškarac je povređen vatrenim oružjem, i sa ustrelnom ranom preponske regije prebačen je na reanimaciju Urgentog centra", rekla je Macura.

 

Ona je dodala da su lekari Hitne pomoći u Beogradu tokom prethodne noći obavili 96 intervencija, 39 na javnom mestu. Bilo je i pojedinačnih tuča i dosta alkoholisnih osoba, dodala je ona.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Upucan muškarac na Novom Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2013

U pucnjavi na Novom Beogradu povređen je 30-ogodišnji muškarac, rečeno je u Hitnoj pomoći...Kako je agenciji Beta rekla portparol te službe Nada Macura, incident se dogodio oko 20 minuta posle ponoći u ulici Džona Kenedija..."Muškarac je povređen vatrenim oružjem, i sa ustrelnom ranom preponske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.