U bolnici šutirali pacijenta, snimak razbesneo javnost! (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 17.Okt.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U bolnici šutirali pacijenta, snimak razbesneo javnost! (VIDEO)

Kako piše "Raša tudej", na snimcima nastalim u toj bolnici vidi se kako medicinsko osoblje maltretira, odnosno fizički nasrće na jednog pacijenta.
Javnost traži da se akteri ovog incidenta oštro kazne.
Kako se vidi na snimku, dvojica radnika odevenih u plave bolničke uniforme bacaju papuču na starijeg muškarca u pidžami, a potom ga i šutiraju.
Šef bolnice u Magnitogorsku Aleksandar Belajev potvrdio je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je snimak nastao u njegovoj bolnici i to tokom noćne smene 29. juna.
"Pogledali smo ovaj snimak danas... To jeste naša bolnica. Ovo je užasno. Spreman sam da podnesem ostavku posle ovoga", rekao je on za RIA novosti.
Inače, snimak je dospeo u javnost nakon što je jedan od vinovnika ovog čina Andrej Bajkovski poslao klip devojci koju je upoznao na društvenim mrežama i to kako bi je impresionirao. Međutim, ona je ostala zatečena onim što je videla, te ga je prosledila medijima i policiji.

Izvor: b92.net

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.