U Sevastopolju gori rezervoar za gorivo, verovatno posle napada drona - guverner

Izvor: Vostok.rs, 29.Apr.2023, 12:32

U Sevastopolju gori rezervoar za gorivo, verovatno posle napada drona - guverner

 Rezervoar za gorivo se zapalio u Sevastopolju, javio je guverner Mihail Razvožajev na svom Telegram kanalu u subotu, dodajući da je incident mogao izazvati napad dronom.
„Rezervoar za gorivo gori . Prema preliminarnim izveštajima, požar je mogao izazvati napad dronom“, napisao je zvaničnik. Prema njegovim rečima, vatra je zahvatila 1.000 kvadratnih metara. Požar ne predstavlja opasnost za civilne objekte u crnomorskom gradu, jer je zahvatio samo prostorije luke, rekao je portparol Razvožajeva. Guverner Sevastopolja je kasnije rekao da u incidentu nema povređenih. Niti će biti evakuacije stanovnika iz susednih naselja, dodao je on. Čak 18 vatrogasnih brigada trenutno radi na gašenju požara ekstremne jačine, dodao je guverner.

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.