U Kruševcu izboden muškarac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2020, 10:31

U Kruševcu izboden muškarac

Kruševljanin Duško K.(44) izboden je u incidentu koji se noćas, oko jedan sat posle ponoći, dogodio na periferiji Kruševca. Prema prvim informacijama, Kruševljanina je nožem napao Mladen J. (41) i tom prilikom mu zadao povrede stomaka i grudi, saznaju "Novosti".

još se istražuju detalji koji su prethodili događaju. Za sada je poznato da su se osumnjičeni i povređeni posvađali, kao i da je nož sevnuo u ulici Ratka Šakotića, nedaleko od mesta gde živi osumnjičeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Mladen J. je uhapšen i priveden u policiju, a prema nezvaničnim saznanjima, priznao je krivično delo.

Izbodeni muškarac je zbrinut u bolnici. Obojica su od ranije poznata organima gonjenja.

Ovo je drugi incident sa nožem koji se dogodio u Kruševcu ovog meseca. Početkom oktobra, u ulici Majke Jugovića u centru grada, izbodena su dva muškarca.
Pogledaj vesti o: Incident,   Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Kruševcu izboden muškarac

Izvor: B92, 29.Okt.2020

Kruševac -- Kruševljanin D. K. (44) izboden je u incidentu koji se noćas, oko jedan sat posle ponoći, dogodio na periferiji Kruševca...Prema prvim informacijama, Kruševljanina je nožem napao Mladen J. (41) i tom prilikom mu zadao povrede stomaka i grudi, saznaju "Novosti"...Još se istražuju...

Nastavak na B92...

KRVAVA SVAĐA U KRUŠEVCU Muškarac nožem izbo sugrađanina u grudi i stomak, ekspresno uhapšen

Izvor: Blic, 29.Okt.2020

Kruševljanin Duško K. (44) izboden je u incidentu koji se oko jedan sat posle ponoći dogodio na periferiji Kruševca.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.