Izvor: MozzartSport.com, 24.Okt.2021, 23:13

U Francuskoj ništa novo: Novi incident u režiji navijača, "meta" - Mesi (VIDEO)

Navijač utrčao na teren i izazvao prekid na utakmici Olimpik Marselj - Pari Sen Žermen

Vesti o prekidima i incidentima u režiji navijača koje stižu više nisu apsolutno nikakvo iznenađenje. prava retkost je da neki izgred, bilo pojedincva, bilo grupe navijača izazove duži ili kraći prekid, a tradicija je ispoštovana i na Velodomu.

Naime, u 72. minutu utakmice između Marselja i Pari Sen Žermena jedan navijač je utrčao na teren sa ciljem da stigne do Lionela >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mesija. Zakasnela reakcija obezbeđenja omogućila mu je da dođe do zvezde Parižana i napravi prekid, ali je posle samo nekoliko sekundi u pratnji organa reda sklonjen sa travnatog tepiha, a utakmica je nastavljena.

Neprijatna scena, i pitanje koje je aktuelno nedeljama - imaju li Francuzi rešenje kojim bi predupredili ovakve ispade?

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.