To ne smete da radite! Voditelj besno prekinuo snimanje kviza Najslabija karika, pa oštro OSUDIO ponašanje takmičara

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 22:12

"To ne smete da radite!" Voditelj besno prekinuo snimanje kviza "Najslabija karika", pa oštro OSUDIO ponašanje takmičara

Nakon ovog incidenta, poznati glumac odbio je da nastavi dalje snimanje.

U najnovijoj epozodi popularnog kviza "Najslabija karika", u jednom trenutku voditelj Nikola Kojo se razbesneo zbog šaputanja među takmičarima, naprasno odlučivši da prekine dalje snimanje epizode.

Nakon što je voditelj jednom od takmičara postavio pitanje koliko maksimalno sme da traje jedna numera koja se takmiči >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na pesmi Evrovizije, primetio je nekakvo komešanje među takmičarima.

Učesniku kojem je bilo upućeno pitanje, rešio je da pomogne njegov saigrač, takmičar Dalibor, tako što mu je rukom pokazao tačan odgovor, odnosno broj tri koji se odnosio na to da pesma za Evroviziju može trajati maksimalno tri minuta.

Nakon što je voditelj shvatio šta se dešava, oštro je odreagovao i zaustavio snimanje kviza.

- Stop! To ne smete da radite - rekao je ljutito.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.