Tenzije u crnogorskoj skupštini, obezbeđenje sprečilo sukob dvojice poslanika

Izvor: RTS, 30.Apr.2020, 17:23

Tenzije u crnogorskoj skupštini, obezbeđenje sprečilo sukob dvojice poslanika

Vinovnici tenzija u crnogorskom parlamentu bili su poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović i potpredsednik Skupštine iz redova DPS-a Branimir Gvozdenović čiji je sukob sprečilo obezbeđenje.
Do manjeg incidenta je došlo nakon prekida skupštinske sednice, preneo je portal RTCG. 

Poslanik Jovan Vučurović je tokom izlaganja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << govorio o NATO bombardovanju Murina i stradanju šest osoba, ali i o pomoći Alijanse tokom epidemije koronavirusa, navodeći da "ministar odbrane Predrag Bošković u Zeti čeka da NATO avioni slete i donesu pelene, čaršave, lutke".
Branimir Gvozdenović ga je prekinuo rekavši da Vučurović prilagodi svoje izlaganje, jer je na dnevnom redu Predlog Zakona o budžetu, ponudivši da se napravi pauza.
Vučurović je rekao da ima pravo da uvede u priču "onako kako on želi" tvrdeći da bi ljudi iz režima da se bave preprodajom NATO pomoći.
Gvozdenović je odgovorio da Vučurović treba da se drži dnevnog reda i da ne optužuje, i da se ne bavi stvarima koje su neistina.
"Nećete uspeti da me izbacite iz takta. Ne bih voleo da vam se nešto desi od nervoze, ipak je važno da jedna tako velika ličnost kao vi nastavi da vlada još dva tri meseca Crnom Gorom", rekao je Vučurović nakon čega je Gvozdenović prekinuo sednicu.
Vučurović i Gvozdenović su nastavili raspravu i nakon što su se kamere ugasile, prenosi Pobjeda, a sukob je prekinulo skupštinsko obezbeđenje.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BURNA RASPRAVA U SKUPŠTINI CRNE GORE OKO POMOĆI NATO: Obezbeđenje razdvajalo Vučurovića i Gvozdenovića (VIDEO)

Izvor: Kurir, 30.Apr.2020

Obezbeđenje Skupštine Crne Gore sprečilo je sukob koji je zamalo izbio između poslanika opozicionog Demokratskog fronta i potpredsednika iz vladajućeg DPS, Jovana Vučurovića i Branimira Gvozdenovića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.