Tehničar tukao pacijenta u Novom Pazaru!?

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tehničar tukao pacijenta u Novom Pazaru!?

Novopazarska policija privela je i podnela krivičnu prijavu protiv medicinskog tehničara Opšte bolnice u tom gradu zbog sumnje da je pretukao pacijenta D.B, objavio je danas radio Sto plus.

Foto: Guliver/Getty Images/Golfcuk

Prema nezvaničnim informacijama, incident se desio u ponedeljak na odeljenju psihijatrije na kojem je radio tehničar.

"Nakon rasprave i svađe između pacijenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i medicinskog osoblja, tehničar je palicom na izvlačenje nekoliko puta udario i naneo D.B. lake telesne povrede", naveo je izvor radija u policiji.

Pijani pacijent tukao tehničara u Subotici!

Osumnjičeni B.I. je saslušan nakon čega je protiv njega podneta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo laka telesna povreda.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tehničar sa odjeljenja psihijatrije u novopazarskoj bolnici pretukao pacijenta

Izvor: SandzakPress.net, 28.Nov.2018

Novopazarska policija privela je i podnijela krivičnu prijavu protiv medicinskog tehničara Opšte bolnice u ovom gradu B.I. zbog sumnje da je pretukao pacijenta D.B., saznaje radio Sto plus. Prema nezvaničnim informacijama, incident se desio u ponedjeljak na odjeljenju psihijatrije na kojem B.I. radi. “Nakon...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.