TRAGIČAN INCIDENT U CENTRU PRESTONICE Dve osobe su teško povređene nakon što je na njih pao deo zgrade

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2023, 17:27

TRAGIČAN INCIDENT U CENTRU PRESTONICE Dve osobe su teško povređene nakon što je na njih pao deo zgrade

Dva čoveka su teško povređena kada se deo zida zgrade srušio u centru Budimpešte, uz povrede glave i kičme, prema saopštenju mađarskih zvaničnika.

Dve osobe teško su povređene kada se na njih srušio deo zida zgrade u centru Budimpešte, saopštili su danas mađarski zvaničnici.

Prema tim informacijama, povređeni su zadobili povrede glave, a jedan od njih i kičme, preneo je mađarski portal 24.hu.

Portparol Nacionalne službe za vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situacije Pal Đerfi rekao je danas za agencjiu MTI da se incident dogodio u 6. ulici okruga Paulaj Ede u građevinskoj zoni.

Mađarski medij napominje da su ubrzo na lice mesta stigla tri vozila Hitne pomoći, a dve povređene osobe su prebačene u bolnicu nakon što ih je iz ruševina spasilo osoblje zaduženo za upravljanje katastrofama.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.