TRAGEDIJA NA MEDITERANU: Potonuo čamac s migrantima, najmanje 126 mtrvih! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA NA MEDITERANU: Potonuo čamac s migrantima, najmanje 126 mtrvih! (FOTO)

Pokušali da stignu u Evropu

Skoro 130 migranata pronađeno je mrtvo u Mediteranu, nakon što je čamac na kome su se nalazili potonuo, saopštila je danas Međunarodna organizacija za migracije (IOM).

INCIDENT u Persijskom zalivu: SAUDIJCI zarobilI IRANSKE VOJNIKE u čamcu punom EKSPLOZIVA!

Portparol te organizacije Flavio di Ðakomo kazao je da su migranti pronađeni nedaleko od obale Libije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz koje su pokušali da stignu u Evropu.

Prema izjavama četiri preživela migranta, oni su u četvrtak krenuli iz Libije, međutim, posle nekoliko sati njihov čamac na naduvavanje je potonuo, rekao je Ðakomo.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jeziva smrt: Iz mora izvučeno više od 100 tela

Izvor: BKTV News, 20.Jun.2017, 08:49

Skoro 130 migranata pronađeno je mrtvo u Mediteranu, nedaleko od obale Libije, nakon što je čamac na kome su se nalazili potonuo...Portparol Međunarodne organizacije za migracije Flavio di Ðakomo kazao je da su migranti pronađeni nedaleko od obale Libije, iz koje su pokušali da stignu u Evropu,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.