Strajnić: Da je vređan neko drugi, ne bi se digla dolika prašina

Izvor: Vesti-online.com, 15.Okt.2014, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strajnić: Da je vređan neko drugi, ne bi se digla dolika prašina

Nezapamćeni incident dogodio se u utorak u večernjim časovima za vreme prekida utakmice između Srbije i Albanije kada se Igor Mikić iz beogradskog naselja Žarkovo pojavio ispred kamere koja je snimala razgovor Ivice Kralja, Vladana Milojevića i novinara RTS Predraga Strajnića. U intervjuu za Mozzartsport Strajnić je objasnio situaciju koja se desila.

Momenat kada se Mikić ubacuje u direktan prenos
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
 

 

"To je sve bilo u par sekundi. Čovek se pojavio, ušao u studio usred žive emisije. Rekao što je rekao. Odreagovao sam, malo ga odgurnuo, on je izašao. Ne verujem zbog mene već zato što je svoje već ’odradio’. A mogao je da se okrene, da kaže ko zna šta sve još... Meni je bilo najvažnije da ne dođe do nekog prekida programa, da se ne pretvori u neki još veći skandal. Želeo sam da najzbezbolnije nastavim prenos“, priča Strajnić.

 

On je odgovornost prebacio na katastrofalno obezbeđenje stadiona Partizana.

 

"Niko od obezbeđenja nije bio tu. Gledajte, mogao je da polupa kameru, da udari gosta... Već sa 22 godine u ovom poslu, bio sam u Zagrebu kada su Hrvati napadali autobus sa srpskim novinarima, bio sam kada su se prekidale fudbalske utakmice, kada su navijači uletali na teren, ali ovako nešto mi se prvi put desilo".

 

Velika prašina podigla se i u svetu politike, a kako iskusni komentator kaže, ne bi bilo tako strašno da je pomenut neko drugi.

 

"Žao mi je što sve dobija političku notu. Da je opsovao bilo koga drugog, bilo šta drugo, da je rekao nešto bezveze, ne bi se digla ovolika prašina. Ovako... Ne bih to komentarisao. Četiri ili pet puta smo se izvinili u toku prenosa. Posle i na Dnevniku. Ne bih sada ulazio u to. To su stvari koje se rešavaju na nekom drugom nivou".
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.