Šta je to toliko razbesnelo Iguaina? (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Nov.2018, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta je to toliko razbesnelo Iguaina? (video)

Vrela južnjačka krv, nemoć ili nešto treće?

Sam finiš derbija na San Siru u kojem je Juventus sa 2:0 savladao ekipu Milana obeležio je incident koji je izazvao napadač ''Rosonera'' Gonzalo Iguain.

On je posle jednog prekršaja i opravdano dosuđenog mu žutog kartona počeo žestoko da prigovara sudiji, a kada mu je ovaj pokazao i crveni karton, tek onda je usledio ''prekid filma'' kod argentinskog napadača.

Bilo ga je teško obuzdati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u tim trenucima, a to su pokušavali ne samo njegovi saigrači, nego i pojedini fudbaleri Juventusa, poput Ronalda, Kjelinija, Matuidija...

Sve se dogodilo samo dva minuta pošto je Ronaldo duplirao prednost Juventusa, a osim toga, sigurno je i promašen penal u finišu prvog poluvremena uticao da Iguainu ''pukne film''.

U prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

-

The Higuain incidentpic.twitter.com/QZZsrDYIkv

— Web Designer (@WebDesignerVoN) November 11, 2018
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Iguain pobesneo, morao da reaguje i Ronaldo - evo šta mu je rekao!

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2018, 00:21

Argentinac bio vidno uznemiren...Juventus je večeras u velikom derbiju protiv Milana slavio na San Siru sa 2:0, a apsolutni tragičar meča bio je Gonzalo Iguain...Bivši napadač "Bjankonera" imao je motiv više da se dokaže protiv prvaka Italije, ali sve je krenulo loše kada je promašio penal u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.