Sloba Vasić se oglasio nakon incidenta: Izvinjavam se mojim roditeljima i Grand produkciji!

Izvor: Svet plus, 20.Avg.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloba Vasić se oglasio nakon incidenta: Izvinjavam se mojim roditeljima i Grand produkciji!

Pre nekoliko dana mediji su objavili kako je Sloba Vasić pretukao svoju verenicu Valentinu Vučićević, te je mladi pevač demantovao ovakve navode i dodao da će objaviti snimak od te večeri.

Sloba je odlučio da se oglasi putem društvene mreže Fejsbuk, kako bi razjasnio čitavu situaciju, a u svom saopštenju javno se izvinio svojim roditeljima i Grand produkciji zbog linča koji su svi zajedno pretrpeli u proteklih par dana. Pevač naglašava da su on i Valentina >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << raskinuli, ali da nikada nije digao ruku na nju:

"Evo, konačno u pravim novinama, prava i tacna informacija... Ima i onih koji ne lažu, i koji pitaju šta se stvarno desilo... Obe strane... Drago mi je zbog toga sto sam skinuo "ljagu" koju su pokušali da mi stave na vrat neki, ... pa ne znam ni kako da ih nazovem... Ne želim da se spuštam na njihov nivo, i nazivam ih bilo kakvim imenima... Jadno je kako u našoj državi postoji pravo a verujem i zaštita za "novinare" koji rade na osnovu informacija iz "zbuna koji je posađen baš blizu lica mesta dogadjaja" pa im taj zbun "sve ispriča". Hvala Bogu da je istina takva kakva jeste, i da nikada ženu neću udariti, to tvrdim odgovorno. Izvinjavam se javno mojim roditeljima, sestri, mojoj celoj porodici, mojoj kući Grand produkciji, svim mojim kolegama, prijateljima i svim ljudima na ovoj velikoj neprijatnosti i na ovim lažima!!! Istina izlazi na videlo, ponavljam, a tek će se dokazati sudskim putem kada ti isti koji su me izblatili budu poniženi i kada budu odgovarali za sve ovo! Što ću takođe objaviti!!! Još jednom hvala svima što im niste verovali, i što me cela Srbija, tvrdim, poznaje kao totalno suprotnu osobu od ovoga što se ovde navodi", napisao je Vasić.

Evo, konacno u pravim novinama, prava i tacna informacija... Ima i onih koji ne lazu, i koji pitaju sta se stvarno...

Posted by Slobodan Vasic on Wednesday, 19 August 2015
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.