Sekirom i teslom ga udarali po nogama, polomili mu i auto: Mladić teško povređen u incidentu u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 18.Mar.2024, 14:28

Sekirom i teslom ga udarali po nogama, polomili mu i auto: Mladić teško povređen u incidentu u Vranju

Nakon svađe dvojice mladića u kafiću „Gajba“ u Vranju, obračun se nastavio ispred lokala, a kasnije i na parkingu, kada je jedan od njih teško povređen nakon što je zadobvio udarce sekirom i teslom. Prema potvrdi iz Višeg javnog tužilaštva, sve se dogodilo u subotu, kada je D.S. (26) iz okoline Vranja, prijavio policiji da je došlo do sukoba i da mu je M.T.( 34) ispred kafića zadao više udaraca pesnicom u glavu. D.S. se udaljio,  a onda ga je M.T. sustigao do parkiranog automobila sa još jednom nepoznatom osobom, a onda mu sekiroim polomio auto. Nakon toga, M.T....
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

BRUTALNO NASILJE U VRANJU Posvađali se u kafiću, pa mladić izudaran sekirom!

Izvor: Blic, 18.Mar.2024

Nakon svađe dvojice mladića u jednom kafiću u Vranju, obračun se nastavio ispred lokala, a kasnije i na parkingu, kada je jedan od njih teško povređen nakon što je zadobvio udarce sekirom i teslom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.