SVE VEĆE TENZIJE U CRNOJ GORI! Novi incident, zapaljen automobil članu štaba Demokrata (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 11:01

SVE VEĆE TENZIJE U CRNOJ GORI! Novi incident, zapaljen automobil članu štaba Demokrata (VIDEO)

Tenzija raste.

Tenzije u Nikšiću uoči lokalnih izbora 14. marta rastu, incidenti su učestali, a najnoviji se, prema saopštenju Demokratske Crne Gore, dogodio sinoć kada je zapaljen automobil članu Izbornog štaba te stranke Igoru Ćetkoviću.

Demokrate su na svom Fejsbuk profilu objavili da je Ćetković i ranije, 23. februara, napadnut zajedno sa funkcionerom stranke Krstom Radovićem.

Ova stranka je pozvala nadležne državne organe da hitno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << procesuiraju počinioca, prenosi podgorički portal CdM.

- Pozivamo sve naše aktiviste da na ekstremizam DPS-a i Brane Mićunovića odgovore mirom, a nadležne državne organe da hitno procesuiraju počinioca ovog gnusnog čina - stoji u saopšenju na Fejsbuk stranici.

Iz policije se još nesu oglašavali ovim povodom.

Nikšić je drugi po veličini grad u Crnoj Gori, a izbori u tom gradu su važni i opoziciji, posebno DPS-u Mila Đukanovića i strankama aktuelne vlasti na državnom nivou.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.