STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Dohvatio je i BACIO! Kamera snimila NASILNI ČIN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2023, 13:36

STRAVIČNO IŽIVLJAVANJE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Dohvatio je i BACIO! Kamera snimila NASILNI ČIN (VIDEO)

Kamera snimila ceo incident oko jakne!

Juče je došlo do konflikta između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića a svedok svemu je bio Lepi Mića.

Podsetimo, Zvezdan je došao da se izvinjava Anđeli jer je prethodne večeri pokušao da poljubi Aleksandru Nikolić.

Međutim, došlo je do konflikta kada je Zvezdan rekao da će napustiti Zadrugu, te je Anđela krenula za njim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i uzela mu jaknu.

U tom trenutku došlo je do sukoba, kada je Zvezdan hteo da uzme, tačnije otme svoju jaknu od nje, te ju je zgrabio i bacio na krevet, što je izgledalo vrlo nasilno.

Lepi Mića ih je odvajao, a potom i pokušao da zadrži Anđelu da ne ide za njim, ali nije uspeo, a onda je usledio i udarac bubicom, o čemu smo PISALI OVDE.

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SKAKALA DO PLAFONA! POMIRENJE Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić OZVANIČENO VRELOM AKCIJOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2023

Kao da se ništa dogodilo nije...Zvezdan Slavnić juče je na sve načine da poljubi Aleksandru Nikolić, sa kojom je u izolaciji, a koja ga je uporno odbijala. Kada ga je Anđela Đuričić probudila, on joj je to priznao...Zadrugar je tada i raskinuo sa njom, uz reči da mu je sve vreme bila igra...Anđela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.