STRAŠNE SCENE: Pomahnitali vozač pokušao da IZGURA drugi auto, pa se PREVRNUO NA KROV, a potom izašao i IZVADIO NOŽ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 13:01

STRAŠNE SCENE: Pomahnitali vozač pokušao da IZGURA drugi auto, pa se PREVRNUO NA KROV, a potom izašao i IZVADIO NOŽ (VIDEO)

Navodno je Astra udarila u limuzinu, od čega se ona prevrnula na krov, navodi se u saopštenju policije.

Kada bes na putu zaista izmakne kontroli, čini se da niko ne pobeđuje. O tome svedoči jedan takav incident u Australiji. Muškarac u Holden (Opel) Astri se sudario sa malom limuzinom i završio na njenom krovu. Policija kaže da je vozač potom izašao iz automobila i neko vreme mahao nožem pre nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su oni stigli, a drugi vozač je pobegao.

Sudar se dogodio u blizini Melburna.

- Navodno je Astra udarila u limuzinu, zbog čega se Astra prevrnula - navodi se u saopštenju policije.

Video potvrđuje da se upravo to dogodilo.

Vozač Astre jasno cilja u stranu limuzine i dolazi u kontakt sa prednjom levom gumom. Limuzina se vraća u traku iz koje je upravo izgurana i Astra se prevrće.

- Kladim se da se kaje - čuje se glas snimatelja.

Međutim, svađa nije bila završena. Nakon što se izvukao iz prevrnutog automobila, vozač je mahnuo nožem i jurio suprotnog vozača niz put. Promatrači su na kraju razdvojili dvojicu muškaraca dok nije stigla policija.

Nakon toga su uhapsili vozača Astre. Neimenovani 50-godišnjak se suočava sa optužbama za nesavesno ponašanje koje dovodi u opasnost teške povrede, opasnu vožnju, neopreznu vožnju, nanošenje štete krivičnom delu, protivpravan napad, napad oružjem i posedovanje vatrenog oružja.

Pušten je uz kauciju, ali je suđenje je u toku. Policija kaže da nijedna strana nije povređena, što je neverovatno s obzirom na brutalnu nesreću koju vidimo na snimku. Nema reči o tome šta je tačno počelo tuču.
Pogledaj vesti o: Opel

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.