STIGAO KANGA: Gabonac u Beogradu, ali je jedan razlog zbog kojeg ne može da igra protiv Florijane

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGAO KANGA: Gabonac u Beogradu, ali je jedan razlog zbog kojeg ne može da igra protiv Florijane

Crveno-beli u četvrtak ulaze u novu sezonu, ali bez jednog igrača.

Gelor Kanga je stigao u Beograd, ali će propustiti utakmicu sa Florijanom zbog suspenzije.
Zbog incidenta koji je izbio na kraju prvog poluvremena utakmice Zvezda – Ludogorec u kvalifikacijama za Ligu šampiona, Gelor Kanga je zaradio crveni karton i tri utakmice suspenzije u evropskim takmičenjima. Propustio je duele >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa Sasuolom u kvalfikacijama za Ligu Evrope, ali mu je ostao još jedan meč suspenzije koji će ‘odraditi’ u četvrtak.
Jedno od većeg iznenađenja na spisku licenciranih igrača za prvo kolo kvalifikacija jeste crnogorski reprezentativac Vladimir Jovović koji će biti u konkurenciji za utakmice sa Florijanom. Takođe, na spisku igrača se nalaze i svi igrači koji su stigli ovog leta, Filip Stojković, Rikardinjo, Marko Gobeljić i Vujadin Savić, ali i Ričmond Boaći.

GOLMANI: Damir Kahriman, Filip Manojlović, Aleksandar Stanković;
ODBRANA: Abraham Frimpong, Stefan Milošević, Filip Stojković, Dušan Anđelković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić;
SREDINA sredine terena: Damijen Le Talek, Uroš Račić, Džon Hairo Ruiz, Gelor Kanga, Nenad Milijaš, Luka Adžić, Srđan Plavšić, Mičel Donald, Andrija Luković, Slavoljub Srnić, Mihailo Ristić, Rikardinjo, Vladimir Jovović;
NAPAD: Milan Pavkov, Ričmond Boaći, Nemanja Milić, Dejan Joveljić, Luka Ilić, Vanja Vučićević.


The post STIGAO KANGA: Gabonac u Beogradu, ali je jedan razlog zbog kojeg ne može da igra protiv Florijane appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

FLEŠ IZ ZVEZDE: Kanga stigao, Boaći potpisuje, u Nion otišao spisak igrača za dvomeč s Florijanom

Izvor: Večernje novosti, 26.Jun.2017

Gabonac je imao produženi odmor zbog reprezentativnih obaveza, kamerunski napadač parafira trogodišnji ugovor. Na spisku licenciranih igrača nema Vujaklije GELOR Kanga priključio se u ponedeljak ekipi Crvene zvezde i odmah se stavio na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.