SRAMNO OPRAVDANJE BESRAMNE PREDSEDNICE: Kolinda incident na hrvatskoj granici nazvala SRPSKOM PROVOKACIJOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAMNO OPRAVDANJE BESRAMNE PREDSEDNICE: Kolinda incident na hrvatskoj granici nazvala "SRPSKOM PROVOKACIJOM"

Postoje jasna pravila i procedure najave prelaska državne granice koje srpska strana nije poštovala, kaže Kolinda Grabar-Kitarović.

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se povodom zabrane ulaska delegacije Vojske Srbije u Hrvatsku.

- Pokušaji provokacija i izazivanja incidenata sa susedima, a kako bi se skrenula pažnja s teškog unutrašnjo-političkog stanja u Srbiji, opet pokazuju svu nazadnost i neodgovornost srpske politike - potpuno nebulozno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je napisala Kolinda.

Pokušaji provokacija i izazivanja incidenata sa susjedima, a kako bi se skrenula pozornost s teškog unutarnjepolitičkog stanja u Srbiji, opet pokazuju svu nazadnost i neodgovornost srbijanske politike.

— Kolinda GK (@KolindaGK) September 7, 2019

Postoje jasna pravila i procedure najave prelaska državne granice koje srpska strana nije poštovala. Zato učinjeni propust predstavlja samo još jedan primer neprimerenog postupanja Srbije u međudržavnim odnosima – napisala je predsednica Hrvatske na Tviteru.

- Očekujem da se srpska strana počne da se ponaša odgovorno jer su građani i s jedne i s druge strane siti ovakvih provokacija - zaključila je hrvatska predsednica.

TAJNA POTOPLJENE HITLEROVE FLOTE: Znate li da na dnu Dunava i dan-danas leži više od 200 nacističkih brodova? (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

REAKCIJA NA VRAĆANJE VOJNIKA SA GRANICE Kitarović: Neprimereno ponašanje Srbije u međudržavnim odnosima

Izvor: Blic, 07.Sep.2019

U reakciji na pokušaj jedanaestorice pripadnika Vojske Srbije da, kako se navodi, nenajavljeno uđu u Hrvatsku preko graničnog prelaza Bajakovo, hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović kaže da srpska strana nije poštovala pravila o najavi prelaska državne granice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.