Izvor: Blic, 30.Nov.2019, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SINOVI HRVATSKIH OFICIRA DIVLJAJU Tuku se, diluju drogu i objavljuju slike ODRUBLJENIH GLAVA SRBA, a prolaze gotovo nekažnjeno

Sinovi generala i oficira poteklih iz hrvatske vojske imaju ozbiljnih problema sa zakonom, a čitavo društvo ima još ozbiljnijih problema s njima. Poslednji incident izazvao je Mario Korade, sin pokojnog zloglasnog generala Ivana Koradea koji je 2008. godine ubio petoro ljudi. To je bio samo kraj nasilnog života Ivana Koradea koji je još od rata terorisao sve oko sebe, a u jednom se trenutku čak i odmetnuo sa svojom jedinicom. Vlast mu je sve to tolerisala.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bahato ponašanje sinova hrvatskih generala: Objavljuju slike odsječenih glava Srba

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2019

Sinovi generala i oficira poteklih iz hrvatske vojske imaju ozbiljnih problema sa zakonom, a čitavo društvo ima još ozbiljnijih problema s njima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.