SEVALE PESNICE U TRAMVAJU! Haos u Beogradu: Potukla se dvojica mladića: Putnici uspaničeno bežali a onda se umešao vozač (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 20:46

SEVALE PESNICE U TRAMVAJU! Haos u Beogradu: Potukla se dvojica mladića: Putnici uspaničeno bežali a onda se umešao vozač (VIDEO)

Incident u tramvaju kod Cvetkove pijace

Na društvenim mrežama osvanuo je još jedan snimak tuče, koja se po svemu sudeći, odigrala u tramvaju kod Cvetkove pijace u Beogradu.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama "mlađi dečko sa slomljenom rukom ušao je u tramvaj, pa počeo da provocira prisutne putnike".

Kako dalje tvrde korisnici mreža, jedan stariji muškarac rekao mu je da se smiri, i u tom momentu nastala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tuča.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Mškarci su se gurali, udarali i vukli, nakon čega je vozač pokušao da ih razdvoji.

Ljudi u komentarima ispod objave na stranici ne prestaju da pišu komentare i osuđuju nasilje.

Šta je tačno izazvalo ovaj incident još uvek ostaje nejasno, kao i sam epilog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.