SEKSI IZ CC prvi put o INCIDENTU na Zlatiboru i ROMANSI sa devojkom - OVO je počeo da IZBEGAVA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 18:33

SEKSI IZ "CC" prvi put o INCIDENTU na Zlatiboru i ROMANSI sa devojkom - OVO je počeo da IZBEGAVA!

Ljubav ga je promenila i sada uživa u idiličnom odnosu sa devojkom, uz koju sve uspeva da prebrodi!

Trenutno jedan od najpopularnijih muzičkih izvođača na domaćoj trep sceni, Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, frontmen grupe Crni Cerak, progovorio je o svom odnosu sa devojkom Anastasijom Ićurup, pevačicom koju je javnoost upoznala kroz skandal u emisiji "Zvezde Granda" kada je odlučila da zbog nepristojnih komentara žirija, isto i napusti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Sada je istakao kako pažnja koju mu pridaju tinejdžerke, ali i generalno pripadnice lepšeg pola više ne prija, obzirom da je sada u srećnoj vezi i da neizmerno voli svoju devojku.

Seksi ističe da su se dešavale i situacije kada se jedva izborio sa obožavateljkama, te da mu je neprijatno da se fotografiše kad je kraj njega Anastasija.

- Sada sam krenuo da izbegavam fanove, od kada sam sa Anastasijom, dešava se svašta, em što su klinke, one su pijane. Ja na Zlatiboru izlazim iz kancelarije neke, jedna devojka skače na mene, čekala me sve vreme, ja sam samo pustio da je obezbeđenje odvede. Nije mi prijatno kada mi prilaze da se slikaju sa mnom, a Anastasija stoji pored. Mislim da nam veza uspeva baš zato što smo iz istog posla - izjavio je Seksi.

I dok njega devojke neprestano jure, Relja otkriva da li i Anastasija ima obožavatelje.

- Ja nisam nijednom bio na njenom nastupu, tako da ne znam da li joj prilaze momci - kaže frontmen grupe Crni Cerak za Novu.rs.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.