SAD: Još jedna pucnjava na vojne objekte

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2010, 05:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Još jedna pucnjava na vojne objekte

Na Muzej korpusa marinaca, 50 kilometara južno od Vašingtona, ispaljeno je nekoliko metaka, što je ovog meseca već četvrti incident takve vrste, dok je FBI nepoznatom počiniocu uputio poziv da se preda pre nego što neko strada.

Prethodno je na isti objekat pucano 17. oktobra, zatim je 19. oktobra ispaljeno najmanje pet metaka na južno krilo Pentagona, a 25. oktobra na napušteni regrutni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << marinaca u Šantijiju, 40 kilometara zapadno od Vašingtona.

Svi ti vojni objekti nalaze se na teritoriji države Virdžinije, čija je policija potvrdila da je u sinoćnjem incident ispaljeno nekoliko hitaca pošto je muzej zatvoren. Pomoćnik direktora FBI Džon Peren izavio je da ta pucnjava nosi sva obeležja prethodna tri incidenta, što treba da potvrdi i forenzička analiza.

Laboratorija FBI je već potvrdila da je u prethodna tri slučaja upotrebljeno isto oružje.

Ni u jednom incidentu niko nije povređen.

"Taj momak nije nikome naudio, ne mislimo da to želi. Nadamo se da će se sam predati", izjavila je portparol FBI Ketrin Švejt.
Pogledaj vesti o: Incident,   FBI

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.