SAD: Avionom uleteo u kuću posle svađe sa ženom

Izvor: RTS, 13.Avg.2018, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Avionom uleteo u kuću posle svađe sa ženom

Pilot malog aviona poginuo je kada je letelicom kojom je upravljao, po svemu sudeći namerno, uleteo u svoju kuću blizu ulaza u Pejson kanjon u Juti.
Nesvakidašnji incident se dogodio prošle noći oko pola tri noću a kako tamošnji mediji prenose, dvoje ukućana, žena i dete, koji su u tom trenutku bili u kući prošli su bez povreda, prenosi AP.

Kako su zvaničnici naveli, pilot koji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je poginuo najverovatnije je namerno uleteo u svoju kuću, nekoliko sati nakon što je bio uhapšen pa pušten zbog sumnje da je napao suprugu.
Prema rečima svedoka, njih dvoje su se prethodno posvađali te noći.
Kako se navodi, on je pilotirao avionom svog gazde.
Prednji deo kuće je u potpunosti zahvaćen plamenom, ali njegova supruga i dete, za koje je pilot pričao da ne zna da li je njegovo, su se spasili.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pilot pušten iz pritvora, pa avionom uleteo u kuću sa ženom i detetom

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2018

Pilot malog aviona poginuo je kada je letelicom kojom je upravljao, po svemu sudeći namerno, uleteo u svoju kuću blizu ulaza u Pejson kanjon u Juti...Nesvakidašnji incident se dogodio prošle noći oko 2.30 časova po lokalnom vremenu, a kako tamošnji mediji prenose, dvoje ukućana, žena i dete,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.