Posvađao se sa ženom, pa avionom uleteo u kuću

Izvor: B92, 13.Avg.2018, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posvađao se sa ženom, pa avionom uleteo u kuću

Pilot malog aviona poginuo je kada je letelicom kojom je upravljao, po svemu sudeći namerno, uleteo u svoju kuću blizu ulaza u Pejson kanjon u Juti.

Nesvakidašnji incident se dogodio prošle noći oko 2.30 časova po lokalnom vremenu, a kako tamošnji mediji prenose, dvoje ukućana, žena i dete, koji su u tom trenutku bili u kući prošli su bez povreda, prenosi AP.

Kako su zvaničnici naveli, pilot koji je poginuo najverovatnije je namerno uleteo u svoju kuću, nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sati nakon što je bio uhapšen pa pušten zbog sumnje da je napao suprugu.

Prema rečima svedoka, njih dvoje su se posvađali te noći u kanjonu gde su pili. Kako se navodi, on je pilotirao avionom svog gazde.

Prednji deo kuće je u potpunosti zahvaćen plamenom, ali njegova supruga i dete, za koje je pilot pričao da ne zna da li je njegovo su se spasili.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avionom uleteo u sopstvenu kuću! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Avg.2018

Pilot malog aviona poginuo je danas kada je letelicom kojom je upravljao, po svemu sudeći namerno, uleteo u svoju kuću blizu ulaza u Pejson kanjon u Juti...Another look from @KSLChopper5 above the scene where a small plane crashed into a house in Payson, UT. Pilot was killed, 2 people inside the home...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.