Roj stršljena izujedao staricu

Izvor: JuznaSrbija.info, 05.Okt.2014, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roj stršljena izujedao staricu

Roj stršljena napao je danas i izujedao Radosavu Pantović (83) iz sela Rača kod Kuršumlije.

Nesrećna starica koja je primljena u hitnoj službi Doma zdravlja u Kuršumliji nije u životnoj opasnosti i odmah joj je ukazana sva neophodna pomođ i data potrebna terapija, potvrdila je dežurna lekarka hitne medicinske službe u Kuršumliji dr Ivana Janetović.

Prema rečima starice kada su se stršljeni okomili na nju, ona je pokušala da im umakne i da se odbrani >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na sve načine ali nije uspela.

Incident se dogodio danas na groblju u selu Rača kod Kuršumlije.

Starica je u bolnici dovežena sa otocima po licu i rukama od ujeda roja stršljena koji su je napali.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roj stršljena izujedao staricu u Kuršumliji!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Okt.2014

Stršljeni su se okomoli na Radosavu Pantović (83) na groblju u selu Rača nadomak Kuršumlije, ali na sreću, nije u životnoj opasnosti..Roj stršljena je danas izujedao Radosavu Pantović (83) na groblju u selu Rača kod Kuršumlije...Nesrećnoj starici je odmah ukazana sva neophodna pomoć i data...

Nastavak na Telegraf.rs...

HOROR U KURŠUMLIJI: Roj stršljenova izujedao staricu na groblju!

Izvor: NaDlanu.com, 05.Okt.2014

Roj stršljena napao je danas i izujedaostaricu iz sela Rača kod Kuršumlije...Radoslavau Pantović (83) je napao danas roj stršljenova...Nesrećna starica koja je primljena u hitnoj službi Doma zdravlja u Kuršumliji nije u životnoj opasnosti i odmah joj je ukazana sva neophodna pomoć i data potrebna...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.