Resident Evil 6: Horor globalnih razmera

Izvor: GameInfusion.net, 03.Feb.2012, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Resident Evil 6: Horor globalnih razmera

 
Prošlo je deset godina od "incidenta" u gradiću Raccoon City. Predsednik SAD je odlučio da ovu mračnu tajnu podeli sa svetom, u vreme straha od bio-terorizma. Sa njim, u ovalnoj kancelariji, je njegov lični prijatelj - Leon S. Kennedy (ne trebamo ga detaljno predstavljati?).
 
On će ubrzo saznati, kao i ceo svet, da više niko nije bezbedan. Samo nekoliko trenutaka posle bio-terorističkog napada predsednik SAD postaje bezumni zombi. Apokalipsa počinje. >> Pročitaj celu vest na sajtu GameInfusion.net <<
 
Istovremeno, ugrožen je i Honk Kong. Malo pre početka globalnog haosa tamo odlazi Chris Redfield, još jedan Resident Evil superstar.
 
Po prvi put u istoriji ove mega popularne franšize igrači će imati priliku da kontrolišu i Krisa i Leona. Resident Evil 6 će biti najveća i najambicioznija igra iz ove serije, do sada. Priča će biti globalnog karaktera, u različitim državama, a Konami obećava savršen balans horora, akcije i dramskih sekvenci.
 
Chris Redfield i Leon Kennedy neće biti sami u ovoj avanturi. U starom duhu Resident Evil serijala oni će imati partnerke. Priče će biti odvojene, ali će se, naravno, u nekom trenutku, sudbine Krisa i Leona povezati.
 

 
Važnu trećinu igre Resident Evil 6 činiće i avantura novog, za sada nepoznatog, lika. Takođe, kada završite sve tri glavne priče otvoriće se i mogućnost kontrole nad Adom Wong.
 
Sve tri kampanje biće dostupne na početku igre, a igrači će najverovatnije imati priliku da sami biraju kojim redosledom će odigrati Resident Evil 6.
 
Što se multplayera tiče najavljen je coop mod, ali nije poznato za koliko igrača. Prema procurelim informacijama do kojih je došao Kotaku, Resident Evil 6 bi trebao da ponudi multiplayer radost za šestoro igrača istovremeno.
 
Resident Evil 6 ima potvrđen datum izlaska za Playstation 3 i Xbox 360. Igra će izaći 20. novembra 2012, dok će se PC verzija pojaviti naknadno. Demo će biti dostupan na platformama Playstation Network i Xbox Live Marketplace 5. septembra, dok će vlasnici Xbox 360 igre Dragon’s Dogma dobiti raniji pristup (3. jul 2012.).
 
Za sve detalje pogledajte Resident Evil 6 u našoj bazi igara.
 

Nastavak na GameInfusion.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GameInfusion.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GameInfusion.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.