Izvor: RTS, 29.Jun.2022, 10:37

Razbijeno staklo na automobilu načelnika Kosovsko-pomoravskog okruga

Načelniku Kosovsko-pomoravskog okruga Davoru Petkoviću nepoznate osobe noćas su razbile staklo na privatnom automobilu, saopštila je Kancelarija za KiM.
Automobil Davora Petkovića je bio parkiran ispred njegove kuće u Velikom Ropotovu, blizu puta kojim učestalo prolaze Albanci iz obližnjeg mesta, navodi se u saopštenju.

Na automobil je bačen masivni betonski blok, a ovaj incident >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jutros je prvo primetila njegova supruga sa ćerkom što je, kako se navodi u saopštenju, izazvalo veliki strah kod njih.
O svemu je obaveštena Kosovska policija koja je izvršila uviđaj.
"Nema sumnje da je reč o pokušaju da se Davor Petković, ali i drugi Srbi koji žive u Velikom Ropovu zastraše i onespokoje. Ovo je još jedan u nizu incidenata do kog dolazi u danima kada Srbi na Kosovu i Metohiji obeležavaju Vidovdan", navodi se u saopštenju.
Kancelarija za Kosovo i Metohiju osudila je ovaj napad i zahteva od nadležnih organa da počinioce privedu pravdi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

NAPADI NA SRBE NE PRESTAJU: Bačen betonski blok na automobil načelika Kosovsko-pomoravskog okruga

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2022

Načelniku Kosovsko-pomoravskog okruga Davoru Petkoviću nepoznate osobe noćas su razbile staklo na privatnom automobilu, saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju...Automobil je bio parkiran ispred kuće Davora Petkovića u Velikom Ropotovu, blizu puta kojim učestalo prolaze Albanci iz obližnjeg...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.