Ranjen savetnik Fatmira Ljimaja u pucnjavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranjen savetnik Fatmira Ljimaja u pucnjavi!

Ljuan Maljoku ranjen u pucnjavi.

Ljuan Maljoku, savetnik kosovskog političara i nekadašnjeg komandanta Oslobodilačke vojske Kosova Fatmira Ljimaja, ranjen je u pucnjavi u Prištini, javljaju kosovski mediji.

Policija je, nedugo posle pucnjave, uhapsila jednu osobu, a zaplenjen je i pištolj koji je navodno upotrebljen u ovom incidentu.

Lekari prištinske bolnice rekli su da je Maljoku samo okrznut, te da će tokom večeri biti pušten na kućno lečenje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u Prištini: Ranjen savetnik Fatmira Ljimaja

Izvor: Večernje novosti, 17.Dec.2019

Savetnik Fatmira Ljimaja ranjen je prošle noći u pucnjavi koja se dogodila na Veterniku u Prištini, objavili su večeras kosovski mediji Savetnik Fatmira Ljimaja ranjen je prošle noći u pucnjavi koja se dogodila na Veterniku u Prištini, objavili su večeras kosovski mediji.Slučaj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.