Rakitić: Ne mogu nam uzeti osmijeh

Izvor: SEEbiz.eu, 02.Jul.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rakitić: Ne mogu nam uzeti osmijeh

ZAGREB - Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić oglasio se na društvenim mrežama nakon incidenta na otoku Ugljanu, u kojemu je kamenom pogođena i oštećena kuća koju je iznajmio za ljetovanje sa svojom obitelji.

"Uživamo u obiteljskom odmoru. Nitko nam ne može uzeti naš osmijeh," poručio je veznjak Barcelone i 'Vatrenih' objavivši i fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i dvoje djece.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu <<
Oglasio se i Hrvatski nogometni savez (HNS) koji je zgrožen sramotnim incidentom koji se dogodio u petak na otoku Ugljanu.

"Osuđujemo svaki oblik nasilja, a posebno smo zaprepašteni činjenicom da se napad dogodio u trenucima kada se Ivan Rakitić nalazio na odmoru sa svojom obitelji," poručili su iz HNS-a.

Iz krovne kuće hrvatskog nogometa pozvali su nadležne institucije da što prije riješe ovaj slučaj.

"Hrvatski nogometni savez poziva sve nadležne institucije Repulike Hrvatske da u što kraćem roku pronađu počinitelje," poručili su.

Podsjetimo, nepoznati počinitelj razbio je staklo na vili koju je iznajmio Rakitić. Nakon incidenta Barcelonin veznjak je napustio otok.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.