RASIZAM: Berluskoni nazvao Balotellija malim kućnim crnjom

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2013, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASIZAM: Berluskoni nazvao Balotellija "malim kućnim crnjom"

Paolo Berluskoni brat predsednika Milana Silvija Berluskonija, izazvao je rasistički incident, uvredivši novog napadača Milana Marija Balotelija.

Berluskoni je na sastanku desničarke političke stranke Narod sloboda, čiji je predsednik njegov stariji brat, pozdravio okupljenje a onda ih na kontroverzan način pozvao da pođu na utakmicu Milan - Udineze u kojoj su "rosoneri" slavili sa 2:1 upravo golovima tamnoputog Italjiana. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << "Završili smo. Hajde sad da idemo i da gledamo našeg malog kućnog crnju, usijanu glavu. Devojke, i vi ste pozvane, ali ako želite da idete sa mnom. Imaćete priliku i da upoznate i predsednika kluba ", rekao je mlađi brat Silvija Berluskonija.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BERLUSKONI: Baloteli – naš mali kućni crnja!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2013

Brat predsednika Milana, Paolo Berluskoni, pozvao članove stranke čiji je član na utakmicu Milana sa Udinezeom i pritom uvredio novog napadača

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.