Pucnjava u Zvečanu, povređena dva mladića

Izvor: RTS, 11.Jun.2016, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Zvečanu, povređena dva mladića

Dva brata ranjena su rano jutros u pucnjavi koja se dogodila u Zvečanu na severu Kosova. Oni su teško povređeni, a jedan od njih je transportovan za Kragujevac. Napadači uhapšeni.
Incident se dogodio jutros u 1.50 u ulici Bube Mihajlovića u Zvečanu a prethodila mu je svađa, izjavio je regionalni šef operative kosovske policiije Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Bojić.

Povređeni su braća Đ. A. i N. A. koji su hospitalizovani u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, ali je jedan od njih, zbog teške povrede glave prebačen u kragujevački Klinički centar na dalje lečenje.
"Mladić je doživeo tešku ustrelnu povredu glave i povredu trbuha, urađena je hitna intervencija i krvarenje je zaustavljeno, ali je zbog povrede glave kolima hitne pomoći u jutarnjim satima prevezen u Klinički centar u Kragujevcu", rekao je zamenik direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek.
Prema njegovim rečima, drugi mladić ranjen je sa više hitaca u predelu vrata, grudnog koša, abdomena i karlice, ali i da je van životne opasnosti.
"On je trenutno stabilno, urađena je hirurška intervencija tokom koje su drenirana oba plućna krila. On se nalazi na odeljenju intenzivne nege i van je životne opasnosti", rekao je Elek i pozvao građane da daju krv neophodnu za dalji oporavak ranjenog mladića.
Kosovska policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih napadača P. P. i Đ. S.  i kod njih je pronađeno vatreno oružje.
Mladići koji su povređeni i koji su osumnjičeni za napad su srpske nacionalnosti.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUCALI NA BRAĆU U CENTRU ZVEČANA: Jednog metak pogodio u glavu, drugog u vrat!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Jun.2016

Zamenik direktora Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici Zlatan Elek rekao je da su braća Nikola i Đorđe Anđelković iz Zvečana teško povređeni u pucnjavi koja se tokom noći desila u centru Zvečana i da su povrede sanirane...- Nikola je doživeo tešku ustrelnu povredu glave i povredu trbuha,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Bomba na kosovsku policiju u Mitrovici

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2016, 09:47

Policajac interventne jedinice Kosovske policije povređen je noćas nakon što je na patrolu Kosovske policije u Severnoj Mitrovici bačena eksplozivna naprava-ručna bomba. Oštećeno je i više vozila, među kojima i civilna,potvrdio je za RSE direktor Kosovske policije za region severa Nenad Đurić. Nakon...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.