Prvi incident na protestu opozicije: Nasrnuli na nezadovoljnog građanina

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 18:41

Prvi incident na protestu opozicije: Nasrnuli na nezadovoljnog građanina

Deo opozicije protestuje danas ispred Narodne skupštine, a već je došlo do prvog incidenta.

Naime, jedan od nezadovoljnih građanina dobacio je koloni: "Sram vas bilo što blokirate puteve". Ubrzo su ga osobe u zelenim prslucima grubo odvukle na stranu.

Samo tri minuta zatim, došlo je do još jednog incidenta.

Pripadnici dela opozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isprečili su se na raskrsnici kod Ulice kralja Milana, blokirajući saobraćaj vozaču i zamalo izazivajući saobraćajnu nesreću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragan Bjelogrlić šeta protiv nasilja, a osumnjičen da je pretukao reditelja Antonijevića

Izvor: B92, 12.Maj.2023

Glumac Dragan Bjelogrlić pojavio se danas na protestu opozicije koji je počeo u 18 sati ispred Narodne skupštine...Bjelogrlić je, ironično, došao na protest koji zvanično nosi naziv "Srbija protiv nasilja", a od nasilja nije prezao...On je, podsetimo, priveden avgusta 2021. godine zbog sumnje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.