Izvor: Piplmetar.rs, 02.Dec.2023, 03:32

Prija za Telegraf o haosu na prvom koncertu u Zagrebu: „Kad sam videla šta se dešava, bilo mi je žao…“






Osvrnula se na incident do kog je došlo pred kraj koncerta u Areni Zagreb

Muzička zvezda Aleksandra Prijović za Telegraf.rs otkrila je šta se tačno dogodilo na bini pred kraj prvog koncerta u Areni Zagreb.
Kako smo pisali, devojka iz publike pokušala je da se popne na binu kod Aleksandre, ali ju je obezbeđenje u tome sprečilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << U trenutku dok su je sklanjali sa scene, član obezbeđenja se spotakao i pao, pa su morali da ga zbrinu iza bine.
Odmah mu je ukazana pomoć, što smo i snimili, a Prijovićeva je na kratko zaustavila koncert i prišla da vidi da li je sve u redu.
Kao pravi profesionalac, odradila je koncert do kraja, a na konferenciji za štampu otkrila nam je šta se tačno dogodilo.
Kao što to uvek bude na koncertima, momci iz obezbeđenja su rekli devojci da ne može da se popne na binu. Ja, kad sam videla da se to dešava, bilo mi je žao sto se nije popela i došla do mene. Ali, kada sam joj rekla „ajde dođi“, više je nisam ni videla – ispričala nam je Aleksandra, koja je istakla da joj je veoma žao što je do toga došlo.
Snimak incidenta iz Arene možete pogledati u okviru teksta.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.