Pretnja  Kustinom  rendžeru!

Izvor: Kurir, 05.Maj.2009, 04:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretnja Kustinom rendžeru!

KREMNA - Na haubi „juga“ Marka Resinića (22), nadzornika u Parku prirode „Mokra gora“, koji je u noći između nedelje

SEKIRA, PA PALICA

Iz Parka prirode „Mokra gora“ juče su pozvali nadležne pravosudne organe da što pre utvrde okolnosti ovog incidenta.

- U vreme incidenta Resinić nije bio na dužnosti niti je nosio službenu uniformu a osim fizičkih povreda pretrpeo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i uvrede i psovke kao pripadnik Službe nadzora, što je dodatno doprinelo da incident izazove zabrinutost među pripadnicima Službe nadzora parka - stoji u saopštenju.

U Parku prirode podsećaju da su nepoznati počinioci prošle godine u Kremnima sekirama uništili tablu Parka.

- Sada je sekira zamenjena palicom, a tabla Parka prirode zamenjena je glavom pripadnika Službe nadzora Parka prirode - stoji u saopštenju.

OHRABRENJE

- Park prirode „Mokra gora“ kao zaštićeno dobro osnovano je odlukom Vlade Srbije i Resinić je službenik države. Ovo što mu se dogodilo smatram pokušajem ubistva jednog od nadzornika. Zanimljivo je i da se sve ovo dešava nekoliko dana pošto je ovde ekipa B92 snimala „Insajder“. Napadače je to, izgleda, ohrabrilo - izjavio nam je juče telefonom Emir Kusturica, direktor Parka prirode „Mokra gora“.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.