Preleteo kružni tok, pa završio iza rešetaka

Izvor: B92, 22.Maj.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preleteo kružni tok, pa završio iza rešetaka

Iz susedne Rumunije stiže nam video koji pokazuje da ideja o uvođenju "automobila bez vozača" u saobraćaj možda i ima smisla. Kompjuteru ovako nešto ne bi palo na pamet.

Dok se kod nas vode polemike oko predstojeće rekonstrukcije Slavije, jedan dvadesetdvogodišnji Rumun otkrio je najbrži način prolaska kroz kružni tok:

Na sreću, u ovoj vratolomiji niko nije nastradao s obzirom da u trenutku nezgode na ulicama nije bilo ni vozila ni pešaka, a vozač je prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bez ozbiljnijih povreda. On je kasnije uhapšen i oduzeta mu je vozačka dozvola.

Incident se dogodio početkom maja u gradu Braila, a rumunska policija objavila je video koji su zabeležile saobraćajne kamere dve nedelje kasnije. Na snimku se vidi da je kolovoz bio vlažan od kiše i da se automobil pre udesa kretao velikom brzinom, ali ostaje nejasno da li je vozač "kaskaderski" manevar izveo namerno ili je prelet kružnog toka posledica neprilagođene brzine.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Automobilom preleteo kružni tok

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2016

Iz susedne Rumunije stiže nam video koji pokazuje da ideja o uvođenju "automobila bez vozača" u saobraćaj možda i ima smisla. Kompjuteru ovako nešto ne bi palo na pamet...Na sreću, u ovoj vratolomiji niko nije nastradao s obzirom da u trenutku nezgode na ulicama nije bilo ni vozila ni pešaka,...

Nastavak na Radio 021...

Video iz Rumunije: Preleteo kružni tok, pa završio iza rešetaka

Izvor: AutoBlog, 23.Maj.2016, 06:52

Iz susedne Rumunije stiže nam video koji pokazuje da ideja o uvođenju "automobila bez vozača" u saobraćaj možda i ima smisla. Kompjuteru ovako nešto ne bi palo na pamet. Dok se kod nas vode polemike oko predstojeće rekonstrukcije Slavije, jedan dvadesetdvogodišnji Rumun otkrio je najbrži način...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.