Izvor: Medijski istraživački centar, 09.Avg.2011, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinuta blokada puta Niš Sofija

Zaposleni u Preduzeću za puteve (PZP) 'Niš' iz sastava Nibens grupe prekinuli su danas oko 11 sati blokadu kraka koridora 10 od Niša prema Sofiji.
'Od predstavnika MUPa smo čuli da je reagovala i ambasada Bugarske i Turske i da bi izbegli međunarodni incident i da ne bi maltretirali putnike rešili smo da prekinemo blokadu', rekao je predstavnik sindikata u PZP Niš Ljubiša Ivanović. On je kazao da je današnjom bokadom dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Medijski istraživački centar << koridora 10 u trajanju od sat i po, postignut cilj i da je upućena jasna poruka nadležnima da su radnici Nibens grupe spremni i na drastične vrste protesta. 'Ako tokom dana ne bude rešen naš problem, sutra ćemo ponovo blokirati puteve i ostaćemo na barikadama do ispunjenja naših zahteva', rekao je Ivanović.
On je kazao da su radnici PZP Niš juče dobili jednu platu nakon dogovora predstavnika grada Niša i AIK Banke. 'Sve i da nam ispalte sve zaostale plate, naš cilj je deblokada računa preduzeća kako bi mogli da nastavimo sa radom i obezbedimo naredne plate', rekao je Ivanović.

Nastavak na Medijski istraživački centar...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Medijski istraživački centar. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Medijski istraživački centar. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.