Izvor: Luftika.rs, 08.Feb.2021, 20:14

Poznati novosadski advokat priveden zbog proganjanja koleginice

Novosadski advokat D.C (38) priveden je danas u Ulici dr Ribara na Limanu, nakon što je ušao u stan i navodno pretio koleginici i njenom mužu, piše portal NS uživo.
On je dobio krivičnu prijavu zbog proganjanja.
Do incidenta je najverovatnije došlo kada je D. C. ušao u stan koleginice i počeo da preti njoj i njenom suprugu.
Nezvanično, D. C. navodno već nekoliko meseci proganja ovaj bračni par.
Krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << delo proganjanja uvedeno je od 1. juna 2017. godine, a kazne su od novčane do deset godina zatvora.
Za krivično delo proganjanja KZ predviđa novčanu kaznu ili zatvor do tri godine. Progonitelji koji ugroze život ili zdravlje žrtve ili njoj bliske osobe robijaće od tri meseca do pet godina. Ukoliko usled proganjanja žrtva umre, kazna je i do deset godina iza rešetaka.
Proganjao ju je 30 godina, a priča ove Novosađanke je kao scenario najjezivijeg psiho-trilera

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Prisluškivan i Miloš Vučević? "Poznati scenario po kom je izvršen atentant na Đinđića"

Izvor: B92, 08.Feb.2021

Novi Sad -- Klupko afere s neovlašćenim prisluškivanjem najviših državnih funkcionera odmotava se i u Novom Sadu...Kako prenosi portal NS uživo, nezakonitim presretanjem razgovora, bavila se i novosadska policija, dok se na njenom čelu nalazio Milorad Šušnjić...NS uživo je došao do informacija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.