Povređen radnik na gradilištu u Prvomajskoj ulici u Nišu, armatura pala na dizalicu u kojoj je bio

Izvor: JužneVesti.com, 25.Dec.2020, 15:44

Povređen radnik na gradilištu u Prvomajskoj ulici u Nišu, armatura pala na dizalicu u kojoj je bio

Na gradilištu u Prvomajskoj ulici u Nišu povređen je radnik kada je, kako saznajemo, armatura koju je podizao pala na kabinu dizalice u kojoj je bio. Radnik je prebačen u Klinički centar i za sada nije poznat stepen povreda. U policiji kažu da su još na terenu i da su o incidentu obavestili Tužilaštvo i nadležne inspekcije.

Oko 13:30 je Policijskoj upravi u Nišu prijavljeno da je na jednom gradilištu radnik povređen, a kažu da je prebačen u KC Niš na lečenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gde se utvrđuje i stepen povreda.

Policija je na terenu, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu po čijem nalogu se utvrđuju sve činjenice i okolnosti ovog događaja, a takođe su obaveštene i nadležne inspekcijske službe - navode u policiji.

Na radnika koji je rukovao dizalicom pala je armatura i prema rečima očevidaca kabina u kojoj je bio je smrskana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.