Poslednji Bastaćev incident...?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji Bastaćev incident...?

Na danas otvorenom za pešake i saobraćaj Trgu republike došlo je do incidenta kada su predsednik opštine Stari grad i odbornik NS Nikola Jovanović presreli i verbalno napali predstavnike gradske uprave prilikom promotivne vožnje "Vrabac servisa", koji je takođe danas počeo sa radom.

Bastać i njegove pristalice su se najpre okupili na Trgu republike, na najavljenu "poslednju blokadu" Trga, gde su upalili baklje, zviždali i skandirali, a nakon toga se uputili za kolonom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vozila "Vrabac servisa", u trenutku kada je prolazio Čika Ljubinom ulicom i verbalno se sukobili sa funkcionerima SNS.

U vozilima "Vrabac servisa" nalazili su se pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, predsednik skupštine Grada Nikola Nikodijević i sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Oni su nakratko zastali, kada im je Jovanović prišao, da bi se, kako je rekao, pozdravio s Nikodijevićem, a zatim su produžili, a pristalice Bastaća i Saveza za Srbiju su ostali u Čika Ljubinoj.

Kako je u Čika Ljubinoj bio i odbornik SNS Nemanja Joksimoviću, Bastać, praćen pristalicama, verbalno ga je napao, pitajući koliko je i zašto koštala rekonstrukcija Trga i zašto je smanjen protok saobraćaja...

Joksimović je uzvratio da je nedopustivo i sramno to što je Đilas nakon svoje vlasti ostavio Gradu i građanima ogroman dug 1, 2 milijarde evra.

Kako je na malom prostoru Čika Ljubine bilo dosta ljudi, incident je bio na ivici fizičkog sukoba.

Joksimović se zatim uputio za vozilima Vrabac servisa, a Bastaćevi su se vratili na Trg i posle nekog vremena razišli.

Bastać je inače preko tvitera pozvao pristalice da dođu na Trg u 11.00 sati, za kada je bila zakazana promotivna vožnja Vrapca, najavljujući "poslednju blokadu" Trga republike, čiju rekonstrukciju je više puta tokom radova ometao.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Incident tokom otvaranja Trga Republike

Izvor: RTS, 31.Avg.2019

Predstavnici opozicije i gradske vlasti u Beogradu verbalno su se sukobili prilikom promotivne vožnje "Vrabac servisa" na Trgu Republike. . Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i odbornik Narodne stranke Nikola Jovanović...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.