Incident tokom otvaranja Trga Republike

Izvor: RTS, 31.Avg.2019, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident tokom otvaranja Trga Republike

Predstavnici opozicije i gradske vlasti u Beogradu verbalno su se sukobili prilikom promotivne vožnje "Vrabac servisa" na Trgu Republike.
Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i odbornik Narodne stranke Nikola Jovanović sa jedne, i predstavnici gradske uprave sa druge strane, verbalno su se sukobili na Trgu Republike, koji je danas otvoren za pešake i saobraćaj.

Marko Bastać >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i njegove pristalice su se najpre okupili na Trgu Republike, na najavljenu "poslednju blokadu" Trga, gde su upalili baklje, zviždali i skandirali.
Nakon toga su se uputili za kolonom vozila "Vrabac servisa" i verbalno se sukobili sa funkcionerima SNS-a.
U vozilima su se nalazili pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović, predsednik Skupštine Grada Nikola Nikodijević i sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.
Bastać se potom verbalno sukobio sa odbornikom SNS-a Nemanjom Joksimovićem, pitajući ga koliko je koštala rekonstrukcija Trga i zašto je smanjen protok saobraćaja.
Incident je bio na ivici fizičkog sukoba.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.