Posledice curenja amonijaka na Novom Beogradu: dvema osobama pružena pomoć!

Izvor: Press, 21.Nov.2013, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posledice curenja amonijaka na Novom Beogradu: dvema osobama pružena pomoć!

Kako prenosi TV Pink na Novom Beogradu, kod Kvantaške pijace, došlo je do curenja velike količine amonijaka, odnosno do koncentracije istog!
Televizija prenosi da su vatrogasci odmah došli na lice mesta, da se u tom delu grada teže diše zbog otežanog vazduha, ali da će problem uskoro biti rešen.
Prema nepotvrđenim informacijama, do incidenta je došlo kada je viljuškar probio cisternu koja je prevozila amonijak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Kako je za Tanjug izjavio načelnik Uprave sektora za vanredne situacije Beograda, Rade Milošević, oko 18 časova dobili su dojavu posle čega je na teren izašlo 27 vatrogasaca u sedam vatrogasnih vozila sa ekotoksikološkom ekipom.
Milošević je naveo i da je merenje pokazalo da se najverovatnije radi o jedinjenju amonijaka, i da je intervencija pri kraju.
On je dodao i da su se dva carinska radnika požalila na peckanje i svrab u grlu i da im je Hitna pomoć pružila potrebnu lekarsku negu.
Prema njegovim rečima nema još nema informacija o vozilu koje je pretakalo amonijak ili je došlo do curenja iz njega, jer je otišlo u nepoznatom pravcu.
Najvažnije je da nema opasnosti za građane, naglasio je Milošević za Tanjug.
Još se oseća miris, vozilo gradskog zavoda za zdravlje je na terenu, kao i pripadnici policije.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Posledice curenja amonijaka na Novom Beogradu: tri osobe na VMA

Izvor: Press, 21.Nov.2013

Kako prenosi TV Pink na Novom Beogradu, kod Kvantaške pijace, došlo je do curenja velike količine amonijaka, odnosno do koncentracije istog!. Televizija prenosi da su vatrogasci odmah došli na lice mesta, da se u tom delu grada teže diše zbog otežanog vazduha, ali da će problem uskoro biti rešen.. Prema...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.