Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE predsednika Vučića nakon što je bentli udario u njegov automobil (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte PRVE FOTOGRAFIJE predsednika Vučića nakon što je bentli udario u njegov automobil (FOTO)

Incident se dogodio juče oko 8.30 ujutru

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u trenutku kada je "bentli" naleteo na njegov automobil, na kružnom toku, na Topčiderskoj zvezdi negde oko 8.30, u koloni vozila pod pratnjom kretao se ka Predsedništvu gde je imao sastanak sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Na kolonu vozila, naleteo je automobil marke "bentli", crne boje, španskih registarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oznaka, kojim je upravljao Luka R. Pored vozača, u automobilu koji je ugrozio bezbednost predsednika, nalazili su se i Miloš T. i Stevan D.

Luka R. je u kružnom toku Topčiderska zvezda "driftovao" automobil, odnosno brzo ga okretao pod punim gasom tako da gume počnu da škripe. Usled zadnje vuče, volan su držali suprotno okrenut, pa se auto, praktično, kretao postrance. Kolonu u kojoj je bio predsednik Vučić činila su tri vozila.

Uporedo s udarcem u auto u kojem se nalazio Vučić, "bentli" je, ne zaustavljajući se, blokirao drugo vozilo iz pratnje, pa pripadnici obezbeđenja predsednika koje se nalazilo u njemu nisu mogli da reaguju. Treće vozilo iz pratnje je krenulo za "bentlijem", sustiglo ga, a pripadnici predsednikovog obezbeđenja su trojicu "putnika" bukvalno izvukli iz vozila. Ipak, cela situacija se prema rečima ministara unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića brzo završila, hitrim reagovanjem obezbeđenja predsednika Vučića.

Iako mu je bezbednost bila ugrožena, predsednik Vučić nije odustao od sastanka sa Dodikom, već je već sat vremena nakon svega stigao u Predsedništvo. Očigledno je da se Vučić nakon incidenta koji se dogodio stojički držao, te novinari po njegovom izgledu nisu mogli ni da pretpostave šta se zapravo dogodilo.

Kako je predsednik izgledao na sastanku sa Dodikom koji se dogodio neposredno posle incidenta pogledajte na priloženim slikama:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.