Ministar Stefanović POTVRDIO: Na kolonu predsednika Vučića NALETEO BENTLI, troje uhapšeno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Stefanović POTVRDIO: Na kolonu predsednika Vučića NALETEO BENTLI, troje uhapšeno!

Sudar se desio u subotu ujutru oko 8.20 časova

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je da je u subotu tokom dana na kolonu vozila pod pratnjom u kojoj se nalazio predsednik Republike Aleksandar Vučić naletelo vozilo marke "bentli".

- Nakon toga obezbeđenje predsednika Republike je hitro reagovalo, i ta lica su zadržana. Pozvana je policija koja je privela tri lica zbog ovog naletanja vozila i započete su predistražne radnje - rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stefanović.

Prema rečima ministra, u ovom trenutku ne postoje ozbiljne indicije ili dokazi da je predsednik Republike bio meta ovog napad.

- Svakako će se istražiti svaki detalj i tokom istrage doći do svih relevatnih činjenica za ovaj slučaj - naveo je Stefanović.

Podsetimo, kolona vozila u kojoj se nalazio predsednik Srbije Aleksandar Vučić presečena je u subotu ujutru oko 8:20 časova na kružnom toku Topčiderska zvezda!

Kako se saznaje "Bentli" španskih registarskih oznaka koji je udario u automobil u kojem je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u vlasništvu je bivšeg fudbalskog reprezentativca Ivice Dragutinovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.