Pljačka pošte u Duvaništu

Izvor: TvojPortal.com, 20.Maj.2011, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljačka pošte u Duvaništu

20.05.2011. Autor: P.B. | Izvor: Južne vesti
NIŠ - Nepoznato lice uz pretnju pištoljem pokušalo je nekoliko minuta pre podneva da opljačka poštu u niškom naselju Duvanište, nezvanično saznaju Južne vesti.

ilustracija; foto: smedia.rs

U incidentu niko nije povređen a prema policijskom saopštenju ukradeno je nešto više od 100 hiljada dinara.
Prema nepotvrđenim informacijama, napadač >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << sa perikom i kačketom viđen je kako izlazi iz zgrade pošte u Vizantijskom bulevaru a očevici tvrde da je u ruci držao i pištolj. Ipak, napominju da pištolj "nije izgledao kao pravi".
Iz policije je samo kratko saopšteno da je istraga u toku.
Pošta u ovom naselju otvorena je septembra 2009. godine.
"Nismo mi 92"
Na poziv novinara Južnih vesti u PR službi Policijske uprave u Nišu, sat vremena nakon pljačke, prvo je rečeno da nisu čuli za incident, a kada je novinar rekao da su Južne vesti dobile informaciju o počinjenoj pljački i da imamo izjavu svedoka, dobili smo neobičan odgovor.
- Ovo nije služba 92 pa samo da pozovete i tražite odgovor. Pozovite za pola sata - odgovorio nam je policijski službenik koji se javio na telefon PR službe policije ali je odbio da se predstavi.
Na našu konstaticiju da je pola sata za proveru nečega što se dogodilo pre sat vremena previše, službenik nam je uvređeno odgovorio "pozovite onda za sat vremena".

nišPljačka pošteDuvanište

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.