Izvor: B92, 18.Feb.2022, 18:23

"Petra, hvala ti" - Milena Radulović i Danijela Štajnfeld se oglasile nakon incidenta sa Saveljićem

Petra Divac danima je glavna tema u javnosti, nakon što se saznalo da ju je uznemiravao prijatelj njenog oca, bivši fudbaler Niša Saveljić. Tim povodom oglasile su se i glumice Milena Radulović i Danijela Štajnfeld.

Nakon što je objavljeno da je došlo do incidenta između Saveljića i Divca u jednom prestoničkom restoranu, oglasila se i Petra, a prepiske su dospele u javnost.

Tokom prošle godine, glas protiv seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja digle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su i glumice Milena Radulović i Danijela Štajnfeld, kada su javno priznale da su bile žrtve, a sada su pružile podršku Petri.

"Petra, hvala ti na hrabrom glasu. U ime svih žena koje trpe i nemaju zaštitu kad progovore, tvoj jedan glas je za sve nas. Nisi sama! Za sve što treba", napisala je Danijela Štajnfeld.

One su podelile tekst sa jednog Instagram profila u kom piše da je Petra učinila mnogo za sve devojke.

"Petra Divac progovorila je o uznemiravanju koje je doživela od očevog prijatelja koji je koristio klasične obrasce manipulacije, široko rasprostranjene kada je ova vrsta uznemiravanja devojaka u pitanju. Posle ovakvih poruka žene uglavnom osećaju grižu savesti, misle da su krive i zatrpaju sve u sebe. Hvala joj u ime svih devojčica i devojaka na hrabrosti i ovako osnažujućem progovaranju i važnim rečima! Ćutanje je gotovo! Hvala ti!", poručile su glumice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.