Bivša žena Niše Saveljića veruje da je uznemiravao Petru: Pare i slava su ga izopačili

Izvor: B92, 18.Feb.2022, 09:05

Bivša žena Niše Saveljića veruje da je uznemiravao Petru: "Pare i slava su ga izopačili"

Ne stišava se bura oko slučaja Petre Divac i Niše Saveljića, od kada je pre dva dana ćerka proslavljenog košarkaša u ispovesti potvrdila da joj se fudbaler nepristojno nabacivao putem poruka, istakavši da će zbog toga imati traume za ceo život

Nakon toga Petra je rekla da joj je sin Niše Saveljića poslao poruku kako bi se izvinio i ogradio od ponašanja svog oca u ime sebe, svoje sestre, i njihove majke.

Sada se ovim povodom oglasila i njegova bivša >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << supruga Dijana Saveljić.

"Verujem da je moj bivši muž Niša seksualno uznemiravao Petru, ćerku Vlada Divca. Nišu su pare i slava izopačili", rekla je za "Informer" Dijana, dizajnerka nakita.

"Gde ima dima, ima i vatre! Snežana i Vlade Divac ne bi dozvolili da sve izađe u javnost da to nije istina! Ljudi se menjaju, gube kompas, slava i pare ih promene. Izopače ih! To se desilo i Niši", dodala je Dijana.

Sin Niše Saveljića podržao oca uprkos svemu: "Ko si ti, nije na drugima da odlučuju"

Ona kaže da nije bio takav kad ga je upoznala.

"Da sam samo posumnjala da je sposoban da uradi tako nešto, ne bih se udala za njega i rodila mu dvoje dece", istakla je Nišina nekadašnja žena.

Supruga Vlade Divca, Snežana Ana Divac na Tviter nalogu napisala povodom incidenta da joj je to jedno od gorih iskustava u životu:

"Ne želim ja da pišem o tome. Ali jedno od gorih iskustava u životu, a nije baš da me život štedeo groznih iskustava. Manijak klasični i po potvrdi stručnih lica", napisala je supruga Vlada Divca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.