PUCNjAVA U RUSIJI: Vojnik ubio trojicu saboraca i pobegao

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2017, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCNjAVA U RUSIJI: Vojnik ubio trojicu saboraca i pobegao

Incident se desio u Amurskoj oblasti. Razmatraju se razni mogući motivi za ovakav potez, uključujući i nervni slom. RUSKI vojnik je puškom usmrtio oficira, dvojicu drugih vojnika i ranio još dve osobe, nakon čega je pobegao sa oružjem, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Incident se desio u petak u ruskoj Amurskoj oblasti kada je ubica tokom vežbi pripucao na svoje kolege, prenosi Sputnjik. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << - Tokom rutinskih noćnih vežbi na poligonu u Amurskoj oblasti, vojnik je otvorio vatru na grupu koja je čekala da uđe na poligon. Oficir i dvojica vojnika su smrtno ranjeni, dok su još dvojica vojnika prebačeni u ambulantu gde im se pruža medicinska pomoć - glasi saopštenje Ministarstva. Razmatraju se razni mogući motivi za ovakav potez, uključujući i nervni slom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski vojnik ubio trojicu kolega i pobjegao

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Sep.2017

Ruski vojnik usmrtio je oficira i dvojicu drugih vojnika, ranio još dvije osobe, a potom je pobjegao sa oružjem, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije...Incident se desio u petak u ruskoj Amurskoj oblasti kada je ubica tokom vježbi zapucao na svoje kolege, prenosi "Sputnjik"..."Tokom rutinskih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.