Ruski vojnik ubio trojicu saboraca na vežbi

Izvor: RTS, 29.Sep.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski vojnik ubio trojicu saboraca na vežbi

Vojnik je tokom vežbe gađanja u Belogorsku na ruskom Dalekom istoku otvorio vatru na kolege i ubio trojicu. Napadač je u bekstvu.
Jedan vojnik je povređen i nalazi se u bolnici, saopštile su lokalne vlasti, prenosi Raša tudej.

Ubica je ukrao mitraljez sa nekoliko pakovanja municije, pobegao sa mesta zločina i trenutno je u bekstvu, navodi se u saopštenju.
Pojačane su mere bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u školama, bolnicama, administrativnim zgradama i drugim ključnim objektima u toj oblasti.
Vlasti su pozvale stanovništvo da upozori policiju ako "naiđu na sumnjivu naoružanu osobu u vojnoj uniformi".
Identitet vojnika nije otkriven.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Rusija: Vojnik pucao na kolege, ubio trojicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2017

Jedan ruski vojnik otvorio je danas vatru na svoje kolege tokom vežbe gađanja na ruskom Dalekom istoku i usmrtio troje ljudi, prenose ruski mediji...Rusko ministarstvo odbrane je saopštilo da bi ovaj incident mogao biti posledica nervnog sloma koji je vojnik pretrpeo, prenosi RT...Lokalne vlasti su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.