PUCANO NA KANCELARIJU USAID U KOSOVSKOJ MITROVICI

Izvor: Kurir, 06.Mar.2012, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUCANO NA KANCELARIJU USAID U KOSOVSKOJ MITROVICI

KOSOVSKA MITROVICA - Nepoznate osobe pucale su na prostorije američke Agencije za međunarodni razvoj (USAID) u severnom delu Kosovske Mitrovice, a u incidentu nije bilo povređenih

KOSOVSKA MITROVICA - Nepoznate osobe pucale su na prostorije američke Agencije za međunarodni razvoj (USAID) u severnom delu Kosovske Mitrovice, a u incidentu nije bilo povređenih.

Regionalni portparol kosovske policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Besim Hoti izjavio je da je pucano na kancelariju Demokratske inicijative za efikasne opštine (DEMI), koja je deo USAID programa, i da je načinjena samo manja materijalna šteta.

Hoti je precizirao da su na zidu kancelarije vidljive rupe od metaka i da je hicima oštećeno staklo na prozoru koja se nalazi u severnom delu Kosovske Mitrovice.

Kosovska policija je ovaj slučaj okarakterisala kao izazivanje opšte opasnosti, rekao je policijski portparol.

Hoti je dodao da se incident dogodio najverovatnije tokom vikenda kada je kancelarija koja se našla na meti napadača bila prazna.

Slučaj je kosovskoj policiji prijavljen danas i za sada nemamo nijednu osumnjičenu osobu, kazao je Hoti.

Predstavnici organizacije na koju je pucano i koja je ogranak USAID bave se razvojem opštinskih struktura.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.